U svijetu brzih promjena i stalnog unapređenja, starije svjetleće reklame često gube na atraktivnosti i učinkovitosti. Iz tog razloga nudimo inovativnu uslugu transformacije starih svjetlećih reklama, pružajući im novi život i suvremeni izgled. U nastavku ćemo istražiti korake koje poduzimamo kako bi postigla održivu i atraktivnu preobrazbu svjetlećih reklama.

1. Demontaža: Prvi korak u procesu transformacije starih svjetlećih reklama je pažljiva demontaža. Naš stručni tim odgovoran je za uklanjanje reklame s trenutne lokacije, a zatim je pažljivo demontira radi daljnje obrade. Ovaj proces uključuje odvoz reklame u naš servisni centar.

2. Servis: Nakon demontaže, reklame ulaze u fazu servisa. Provodimo temeljito čišćenje, zamjenu zastarjele rasvjete s modernim LED rješenjima, popravak konstrukcije i eventualno lakiranje kako bi se obnovila čvrstoća i estetika reklame.

3. Izrada novog vizuala: Kada je servis završen, pristupa se izradi novog vizuala. Ovaj ključni korak uključuje oslikavanje reklame i zamjenu pleksiglasa kako bi se postigao svjež i moderniziran izgled. U ovom koraku surađujemo s klijentima kako bi kreirali vizuale koji odražavaju njihov identitet i ciljeve.

4. Montaža: Posljednji korak u procesu transformacije starih svjetlećih reklama je montaža. Reklame se dovoze sa servisa na njihovo novo odredište, gdje naš tim vrši montažu. Ovaj korak uključuje postavljanje reklame na željeno mjesto, osiguravajući optimalnu vidljivost i funkcionalnost.

Koje su prednosti transformacije svjetleće reklame?

1. Energetska učinkovitost: Zamjena zastarjele rasvjete s LED tehnologijom rezultira energetski učinkovitijim rješenjem, smanjujući troškove električne energije i smanjujući ekološki utjecaj.

2. Moderni vizuali: Kroz suradnju s klijentima, osiguravamo stvaranje modernih vizuala koji privlače pažnju i odražavaju suvremene marketinške standarde.

3. Održivost: Transformacija starih svjetlećih reklama umjesto zamjene cijele konstrukcije pridonosi održivosti i smanjuje količinu otpada.

4. Profesionalni pristup: Naši stručnjaci pristupaju svakom projektu s pažnjom i profesionalizmom, jamčeći visoku kvalitetu usluge i trajnost rezultata.

U konačnici, Reklama Media pruža sveobuhvatnu uslugu transformacije starih svjetlećih reklama, kombinirajući stručnost, modernizaciju i održivost. Klijenti koji žele osvježiti svoj brend i privući pažnju javnosti mogu se osloniti na nas kako bi postigli maksimalne rezultate.