NUDIMO

PROMOTIVNI
MATERIJALI

Nudimo uslugu printa na razne promotivne materijale. Print radimo raznim tehnikama i na raznim materijalima. Više informacija o izradi promotivnih materijala pročitajte u nastavku, gdje također možete pogledati i naše radove.

BANNERI

Nakon što poslovni partner iznese svoje zamisli i želje, naš kreativni tim smišlja grafičko rješenje za bannere, kojega onda dostavlja poslovnom partneru na odobrenje za print. Nakon grafičkog dizajna odabire se materijal za print na bannere koji može biti cerada ili tkanina. Print na kvalitetne i provjerene materijale radi se na vrhunskim novim strojevima.

MATERIJALI ZA TISAK

=

Platno

=

Cerada

ROLL UP

Nakon što poslovni partner iznese svoje zamisli i želje, naš kreativni tim smišlja grafičko rješenje za roll up, kojega onda dostavlja poslovnom partneru na odobrenje za print. Nakon grafičkog dizajna odabire se dimenzija za roll. Print se radi na kvalitetne cerade.

DIMENZIJE

=

85 X 200 cm

=

100 X 200 cm

=

120 X 200 cm

=

150 X 200 cm

=

200 X 200 cm

ZASTAVE

Nakon što poslovni partner iznese svoje zamisli i želje, naš kreativni tim smišlja grafičko rješenje za zastavu, kojega onda dostavlja poslovnom partneru na odobrenje za print. Nakon grafičkog dizajna odabire se dimenzija i oblik zastave. Print se radi na kvalitetne tkanine..

VRSTE ZASTAVA

=

Pravokutne

=

Kvadratne

=

Nepravilnog oblika

POSJETNICE

Nakon što poslovni partner iznese svoje zamisli i želje, naš kreativni tim smišlja grafičko rješenje za posjetnicu, kojega onda dostavlja poslovnom partneru na odobrenje za print. Print se radi na kvalitetne papire.

 

MOGUĆNOSTI

=

Jednostran print

=

Obostran print

=

Plastifikacija

=

Veliki izbor dizajnerskog papira

LECI

Nakon što poslovni partner iznese svoje zamisli i želje, naš kreativni tim smišlja grafičko rješenje za letak, koje onda dostavlja poslovnom partneru na odobrenje za print. Jednostran ili obostran print radi se na kvalitetne papire.

DIMENZIJE

=

A4 - 21 X 29 cm

=

A5 - 21 X 15 cm

=

A6- 15 X 10 cm

PLAKATI

Nakon što poslovni partner iznese svoje zamisli i želje, naš kreativni tim smišlja grafičko rješenje za plakat, kojega onda dostavlja poslovnom partneru na odobrenje za print. Print se radi na kvalitetne papire.

DIMENZIJE

=

A3

=

A2

=

A1

=

B2

=

B1

NALJEPNICE I ETIKETE

Nakon što poslovni partner iznese svoje zamisli i želje, naš kreativni tim smišlja grafičko rješenje za etiketu, kojega onda dostavlja poslovnom partneru na odobrenje za print. Print se radi na kvalitetne folije.

VRSTE ETIKETA

=

Pravokutne

=

Kvadratne

=

Okrugle

=

Nepravilnog oblika