NUDIMO

XXL REKLAME –
VELIKI FORMAT

Nudimo usluge izrade reklamnih plakata u raznim dimenzijama. Print radimo raznim tehnikama i materijalima. Više informacija o izradi reklama velikog formata pročitajte u nastavku, gdje također možete pogledati i naše radove.

JUMBO PLAKAT

Nakon što poslovni partner iznese svoje zamisli i želje, naš kreativni tim smišlja grafičko rješenje za jumbo plakat, kojega onda dostavlja poslovnom partneru na odobrenje za print. Nakon grafičkog dizajna odabire se materijal za jumbo plakat koji može biti printana folija, cerada ili papir. Print na kvalitetne i provjerene materijale radi se na vrhunskim novim strojevima. Nakon printa stručni tim radi montažu na pano poslovnog partnera.

MATERIJALI ZA TISAK

=

Cerada

=

Folija

=

Papir

BILLBOARD PLAKAT

Nakon što poslovni partner iznese svoje zamisli i želje, naš kreativni tim smišlja grafičko rješenje za billboard plakat, kojega onda dostavlja poslovnom partneru na odobrenje za print. Nakon grafičkog dizajna odabire se materijal za billboard plakat koji može biti printana folija, cerada ili papir. Print na kvalitetne i provjerene materijale radi se na vrhunskim novim strojevima. Nakon printa stručni tim radi montažu na pano poslovnog partnera.

MATERIJALI ZA TISAK

=

Cerada

=

Folija

WALLSCAPE

Nakon što poslovni partner iznese svoje zamisli i želje, naš kreativni tim smišlja grafičko rješenje za wallscape, kojega onda dostavlja poslovnom partneru na odobrenje za print. Nakon grafičkog dizajna odabire se materijal za wallscape koji može biti rupičasta folija, platno ili cerada. Print na kvalitetne i provjerene materijale radi se na vrhunskim novim strojevima. Nakon printa stručni tim radi montažu na wallscape.

MATERIJALI ZA TISAK

=

Cerada

=

Rupičasta folija

=

Platno

REKLAMNE TABLE

Nakon što poslovni partner iznese svoje zamisli i želje, naš kreativni tim smišlja grafičko rješenje za reklamne table, kojega onda dostavlja poslovnom partneru na odobrenje za print. Nakon grafičkog dizajna odabire se materijal za reklamne table koji može biti printana ili rezana folija. Print na kvalitetne i provjerene materijale radi se na vrhunskim novim strojevima. Nakon printa stručni tim radi montažu na reklamne table.

VRSTE

=

Alumini

=

Alubond

=

Plastika

CITYLIGHT

Nakon što poslovni partner iznese svoje zamisli i želje, naš kreativni tim smišlja grafičko rješenje za citylight, kojega onda dostavlja poslovnom partneru na odobrenje za print. Nakon grafičkog dizajna odabire se materijal za reklamne table koji može biti papir ili printana folija. Print na kvalitetne i provjerene materijale radi se na vrhunskim novim strojevima. Nakon printa stručni tim radi montažu na citylight.

MATERIJALI ZA TISAK

=

Papir

=

Printana folija

REKLAMNI BANNERI

Nakon što poslovni partner iznese svoje zamisli i želje, naš kreativni tim smišlja grafičko rješenje za banner, kojega onda dostavlja poslovnom partneru na odobrenje za print. Nakon grafičkog dizajna odabire se materijal za reklamne table koji može biti printana folija, cerada i tkanina. Print na kvalitetne i provjerene materijale radi se na vrhunskim novim strojevima. Nakon printa stručni tim radi montažu bannera.

MATERIJALI ZA TISAK

=

Cerada

=

Rupičasto platno

=

Platno