NUDIMO

OSLIKAVANJE
OBJEKTA

Nudimo usluge oslikavanja izloga, oslikavanja unutrašnjih ili vanjskih zidova i oslikavanja poda. Oslikavanje radimo raznim tehnikama i materijalima. Više informacija o oslikavanju objekta pročitajte u nastavku, gdje također možete pogledati i naše radove.

OSLIKAVANJE IZLOGA

Nakon što poslovni partner iznese svoje zamisli i želje, naš kreativni tim smišlja grafičko rješenje za izlog, kojega onda dostavlja poslovnom partneru na odobrenje za print. Nakon grafičkog dizajna odabire se materijal za oslikavanje izloga koji može biti printana folija, rezana folija, rupičasta folija ili pjeskarena folija. Print na kvalitetne i provjerene folije radi se na vrhunskim novim strojevima. Nakon printa stručni tim radi montažu na izlogu poslovnog partnera.

METODE OSLIKAVANJA

=

Print na foliju

=

Rezana folija

=

Print na rupičastu foliju

=

Pjeskarena folija

OSLIKAVANJE UNUTRAŠNJOSTI

Nakon što poslovni partner iznese svoje zamisli i želje, naš kreativni tim smišlja grafičko rješenje za oslikavanje unutrašnjeg dijela, kojega onda dostavlja poslovnom partneru na odobrenje za print. Nakon grafičkog dizajna odabire se materijal za oslikavanje izloga koji može biti printana folija, rezana folija, foto tapeta ili slikarsko platno. Print na kvalitetne i provjerene materijale radi se na vrhunskim novim strojevima. Nakon printa stručni tim radi montažu na unutrašnji dio prostora.

METODE OSLIKAVANJA

=

Foto tapeta

=

Printana folija

=

Rezana folija

=

Slikarsko platno

OSLIKAVANJE PODA

Nakon što poslovni partner iznese svoje zamisli i želje, naš kreativni tim smišlja grafičko rješenje za oslikavanje poda, kojega onda dostavlja poslovnom partneru na odobrenje za print. Nakon grafičkog dizajna odabire se materijal za oslikavanje izloga koji može biti podna grafika ili rezana folija. Print na kvalitetne i provjerene folije radi se na vrhunskim novim strojevima. Nakon printa stručni tim radi montažu na podu poslovnog partnera.

METODE OSLIKAVANJA

=

Podna grafika

=

Rezana folija